lätt öm..

Det här med mensvärk är helt värdelöst.. Vad är vitsen med det egentligen? Förutom att jag i perioder blir helt paralyserad och vrider mig av smärta. Härligt att veta att man är fertil.. eller nått..

Har i allafall inte fått nått svar från läraren om resten. Känns inte ett dugg bra, jag blir jätteirriterad på sånt. Om jag skickar ett mail, om att jag vill ha svar via mail (vilket han skulle skickat redan igår) så förväntar jag mig att jag får det direkt på morgonen. Extremt dålig stil, men å andra sidan, det är ilu det handlar om.. å det vet vi ju alla hur jävla kasst det är där. Ibland så undrar jag lite varför våra tidsramar är så hårda, med precisa klockslag och liknande, när lärarna inte har några som helst skyldigheter. Att plugga är mitt jobb, jag vill göra det bra, men det är svårt när det finns andra som uppenbarligen inte alls tar det på allvar. Så seriöst är det alltså med universitetsstudier..

 

Klar med deklarationsförklaringen.. med lite hjälp så går sånt oxå vägen, vem vet, det kanske blir jättebra och jag får tillbaka ännu mer =)

 

In i duschen, sen in till stan.. jag vill ha en ny väska, men det har varit svårare än jag trodde att hitta en! Jag har nog en ganska bestämd smak, särskilt när det gäller väskor, och just nu är det inte bastväskor jag letar efter. Fast det finns ju massa andra saker man kan handla oxå..  Hem till mammsen och pappsen sen, lite paus i det här värdelösa tentandet.. Kan behövas!

 

Senare;

En sprillans ny MP3, fullpumpad med musik, och en mycket,mycket liten rest på excel. Fan va najs!!

Tentatime!

Nu är det dags igen, för sista gången den här terminen (förhoppningsvis). Dock alltid lika svårt att börja.. Det är segt! Sista tentan, en mycket flummig sådan men ändå! Man trodde ju att lärare på den här nivån kunde uttrycka sig själva, eller i allafall korrekturade sin text. Men icke! Å andra sidan, kanske är därför kraven på c-uppsatserna inte är särskilt höga..Känns bra att terminen är över, har väl ingen direkt lust att börja jobba, men det går inte att leva bara på luft i sommar. Dessutom, om jag jobbar ordentligt nu så kan jag, om schemat tillåter det, åka iväg till paradiset i höst. Thailand är sjukt lockande..

Fast, det var himla synd att fondstyrelsemiddagen var på måndag.. Det är min vanliga tur, den bästa middagen på hela året missar jag för att jag ska börja jobba på tisdagen. Typiskt!

 

Helgens festligheter var som sagt riktigt, riktigt bra.. Å jag har Maria att tacka för alls, så otroligt superbra gumman!! Jag är helt klart tillbaka i höst igen! Å trots att alla omkring mig var doktorer så blev det nån sorts "jag mötte lassie" tävling.. Kanske är så efter mycket vin och hemmagjord sherry.. (Om det är grumligt och jättesött jäser det fortfarande.. trots 56%)

 

Nej, det kanske är dags att ta tag i allt nu, tenta, skatteförfrågan, kolla upp rätt mp3, maila tidrapporter och allt annat som jag alltid skjuter på till sista stund.. Å dessutom har jag ont i magen.. Men nu gäller det mest att ha is i magen och köra hårt..Och när allt är klart ska jag lägga mig nånstans i solen och läsa Jenny s..

 

Varför mailar inte läraren om exceluppgiften?? Tänk om det blev rest.. Illa!

Jag har förlorat min cricketoskuld..

Har haft en mycket underlig dag.. cricket är väl kanske inte min sprot direkt, sjukt svårt att träffa bollen och ännu svårare att förstå reglerna, men jag tror jag fick kläm på det tillslut. Var ju tur att det inte regnade då iallafall, eftersom vi alla var iförda vitt. Inte så charmigt närdet lätt blir blöta gräsfläckar.. Festligheterna fortsätter, trots regn och faktiskt lite rusk. Jag hade tänkt att jag skulle vara somrig, med nya slipins å sånt, men i det här regnet känns varken det eller bara ben särskilt lockande. Blir nog en bulle till norrlands i allafall..  Hur som helst har jag hittills haft en trevlig dag, även om jag i början inte ens ville gå upp ur sängen.. Det här är nog en ganska bra avslutning på terminen.. För i morrn packar jag ner alla saker, åker till sthlm och sätter igång och jobbar (ska bara skriva en tenta först). Det blir förmodligen bra, tror jag.

 

Lite synd dock att frida flyttar idag.. Hon är verkligen en toppentjej. Nu blir det jag och grabbarna i korridoren.. Jisses..