får jag gå hem snart?

jo, kanske om en timme.. inte mycket att göra nu, folk har väl somnat in ordentligt. Jag lär göra det på tåget, hade helst av allt åkt hem till väsby å krypit ner hos pojken, sett till att få lite värme av honom, men jag behöver sömnen och orkar inte släpa på allt.

Nu ska jag supa i två dar.. känns stabilt..

lätt trött..

nu börjar det kännas att det är löningsfredag. Helt klart. Jag är trött nu.. Men, hälften av natten har gått, om 4 timmar ser jag ljuset och sen är det bara att sätta sig på tåget till uppsala. Alltid nått.
Spärrade marias kort, haha. Helt klart avundsjuk på henne, skulle mycket hellre vara på grand garbo än sitta här. Men jag kommer vara glad att jag satt här när maj kommer.

Imorrn går nästan alla sista inbjudningarna ut.. Askalas!

beslutsångest

Be mig för guds skulle inte bestämma nått. Det går bara inte! Att ha mer än två saker att välja mellan, det går inte för mig. Då blir det tilt och jag hamnar på nått sätt i komaläge och blir lätt paralyserad. Förstå därför att jag har aningens ångest över att behöva bestämma både vilket jobb eller vilken kurs jag vill läsa. Lyxproblem, ja, men ändå! Men jag är å andra sidan likadan när det gäller vilken tröja jag ska sätta på mig på morgonen.
Valfrihet, ja gud så bra det blir.