Gott Nytt År!

                              pang                    pang                                                                                Gott Nytt År!

Ett par timmar kvar..

på 2006, sen är det nytt blad, nytt liv, nytt år.. inte särskilt mycket som ändras egentligen, men det blir säkert bra. Håret är klart, basen är klar.. himla skönt. Nu är det bara stumpbyxor (vems den uppfinningen var förstår jag aldrig, inte helt ovanligt att de fastnar mellan knäna och inte högre upp) och finputs. Det blir bra det!
Funderar lite över nyårslöften, det blir på något sätt nånslags hysteri och ångest över det, men fortfarande, nästa år ska jag..;
 
 -Träna. (lite mer fokuserat, lite mer avancerat..)
 -Sluta jobba så mycket helger, kvällar och nätter (det är jävligt trisst att jobba när alla andra är lediga..)
 -Ta vara på saker bättre..

För övrigt blir 2007 ett år där det kommer hända mycket, å det är lite skräckblandad förtjusning just nu. Men, det blir säkert bra, på ett eller annat sätt! Jag kommer blir klar med skolan, jag kommer börja jobba, nya utmaningar, nya vägar.. å ännu så länge är det mesta ett svart hål, men istället för att få panik över det, så tänker jag ta det med ro, och hoppas på att allt blir så bra som möjligt! 

Om en liten stund bär det av till tornet, en riktigt nyårssupé, det blir kalas!
 

hälften av det som ska göras, check!

Jag har bränt skivor, jag har lockat hår, jag har målat naglarna.. nu ska jag ta hand om mig själv, duscha, fixa å sånt.. Gillar det här med att jag kan ägna i princip hela dan åt att bara förbereda.. å jag tänker verkligen inte göra något annat alls..
Ska bestämma mig för skor och väska.. vilket ju är ett i-landsproblem om något.. =)