behovet är stillat..

Det där med väskor är farligt,farligt.. Det är inte helt ovanligt att jag hör att jag har lite för många. Fast, man kan inte ha för många väskor, däremot kanske jag ska städa ur garderoben lite eftersom det är många jag inte använder längre. Men, nu hr jag två till.. =) Fast det är två resväskor. Skulle köpa en liten kabinväska var det tänkt, men det blev en lite större och en kabinväska. Alldeles perfekt!

Nu middag, grillat och jordgubbar.. kan det bli mer sommar!?

Nedräkning..

Imorrn går bilen ner till göteborg.. Så jävla nice! Roadtripp, Robbie och fulltankade ipods. Det kommer bli så jävla bra! Det hade gärna fått regna när vi åker i morgon, mest för att det är nått som sitter i från barndommen (det är skönare att åka bil när det är grått och inte sol..) men jag tror att vi överlever ändå!
Kan tänka mig att det blir lite shopping, lite partaj, massa räkor (för min del) och hur mycket musik som möjligt. Sweet.

Ska iväg och titta på en jättefin liten bil som jag hittat.. Jordbro är lite långt bort, men den verkar lite för bra för att missa..

Skatteverket och jag är nog inte riktigt överrens.. försökte få reda på hur mycket pengar jag får tillbaka men det var tydligen inte klart än. Trodde sånt gjordes av en maskin.. måste tydligen ringa banken på måndag iallafall och anmäla mitt kontonummer.. annars blir det postcheck.. Fast, det måste ju vara positivt att jag inte hört något från dem, då måste ju mina justeringar gått igenom.. Det var lite snurrigt det där.  

*gäsp*

Jag skulle lätt kunna somna i soffan nu. Det tar på krafterna att ha ont i värmen. Försökte lägga mig i solen och skriva ner min intervju, men det gick inte, hjärnan lixom smälte. Men det är okej, jag trivs ändå.
Skulle haft min sista intervju i morgon, men tjejen jag skulle träffa ringde och flyttade den. Nått möte hon skulle ha. Jag är bara tacksam att hon hörde av sig en dag tidigare än förra gången. Tredje gången gilt kanske?

Borde åka och hämta ut min kurslitteratur som kommit.. å kanske börja läsa lite.. En dag vid nån pool eller sjö, ett par böcker och massa sol, det vore inte helt fel det! Väska.. just det..