fäääärdigt!

Nu har jag opponerat, så nu kan jag bocka av den uppgiften. Gud så skönt! Jag var snäll i min bedömning, men så hade jag en bra uppsats att tycka till om oxå. Den som kom efter var sämre, men så var opponenterna otroligt elaka oxå!

Produktiv dag i övrigt, hängde en stund på apoteket bland alla andra knäppisar, haft planeringsmöte och ätit middag på snerkan.. å bäst av allt, bokat biljetter! Shysst!

Nu ska jag skicka in bilder till OnOff, så att jag kan pyssla klart innan Linas bröllop..

Hmm..

ja, det är lite förvirrande det här med sommar när man pluggar och i princip ska börja söka "riktiga" jobb. Så nu har jag tydligen sommaren kvar om jag inte får nått jobb. Och gissa vad resultatet blev?! Arbetsrätten på distans känns väldigt logisk, det är bra, den behöver jag. Men sen, kalkylering och redovisning.. Ojsan. Helt plötsligt känns allt väldigt mer seriöst..  =D
Vi får se vad som händer iallafall!

Men, nu ska jag avsluta det jag inte orkade med igår.. Sen kan jag äntligen återgå till att bli vanlig människa igen! Firar det med bryggan ikväll.. (även om vädret ser lite skumt ut). Måste bara ringa bank och resebolag, strul med korten gör att jag inte kan boka biljetten, värdo!

orka!

nu ger jag upp för idag. Har slitit som ett djur, på de flesta sätt.. ett par intervjuer, plugg i mellan i dötiden, lite onödig shopping (jo, jag vet.. inte riktigt vad som stod på schemat..) besök hos en väldigt trött morfar på sjukhuset, umgänge med både föräldrarna och mormor.
Å nu när jag väl kommit hem och fått i mig middag så borde jag fortsätt med att skriva ner allt till morgonens opponering. Men min hjärna har nu slutat fungera. Så då är det ändå ingen idé. Jag tar ledigt för dagen..