inte helt i fas..

Inget jobb idag, jag är super seg.. Har mest legat i sägen och halsovit.. Men, jag tror att det är ganska okej ändå. Ska försöka plugga lite iallafall, så jag gör nån nytta.. å så måste jag nog städa lite.. känns som om mina grejer är precis överallt. Blir lätt så när man försöker packa upp.
Det vräker verkligen ner ute, gud så skönt det är att sitta inne..! Jag är dock glad så länge det inte kommer snö..

ujuj..

aningens jetlagd.. shit. Allt gungar, men det börjar jag å andra sidan vänja mig vid, så det är lugnt. Hade riktigt svårt att gå upp ur sängen efter tre timmars sömn dock. Hur som helst, flighten gick bra, och framförallt väldigt fort, vi tjänade in en halvtimme på att det blåste, vilket ju är helt underbart! Flygning är inte direkt upplyftande. Försökte sova, men min granne vred på sig var femte minut, vilket innebär att jag inte somnar själv. Men jag har insett att jag blir allt mer lik mina föräldrar när jag sover på plan. Krosade armar som mamma och lutandes mot stolen framför som pappa.. (jag vet, ser sjukt ut, med det är skönt) Läbbigt!

Har precis packat upp och jag tycker ändå inte att det är så mycket jag köpt. Lite högar på några ställeni lägenheten, men inte extremt. 4 par skor dock, 5 väskor, en mängd olika krämer och sånt å så kläder (å mina kulor!) Kanske inte så konstigt att det blev 10 kg för mycket.. (men SAS är bra, det kostar inget..)

Att jobba i morgon känns grymt avlägset, och jag tror att det är bättre att jag låter bli. Har massa annat att göra istället ju.. Behöver köpa en vinterjacka tex.. (tempeaturen var betydligt lägre helt plötsligt.).

Men, resan har varit så otroligt bra! Har upplevt en mängd massa grejer, först ett par looper runt stan, både uptown och downtown. Har sett allt från de shyssta kvarteren till chinatown, ätit världens bästa köttbit i brooklyn, shoppat utanför och blivit ordentligt berörd av WTC/ground zero..
Jag har säkert gått ett par mil, och jag har kryssat fram mellan avenyerna med mina påsar och sett polisbilar i långa rader (vet fortfarande inte om det var en övning eller inte..)
Jag tror att jag hunnit med nästan allt som jag velat, förutom att jag missade turen runt manhattan (då låg jag hemma och kräktes..) Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder om nån dag när hjärnan kommit ikapp kroppen.. Just nu är det sjukt långsamt..