små ruggig..

Det kallare idag än det varit sen typ maj, å det tycker jag känns ordentligt. Jag är superruggig och vill mest ägna resten av dagen åt att bada badkar eller kanske krypa ner under en filt med en soppa. Men, ska försöka ta mig i kragen och göra mig i ordning för kvällen, inflyttningsfest hos cissi.. Blir lugnt dock, jag ska jobba i morgonbitti å sen ska jag hämta ut mitt nya körkort!

Tittar på uppdrag granskning, handlar om "entrévärdar.." som blir provocerade och som använder övervåld.. Det är en helt absurd situation där vakterna inte har någon koll på vad de säger, vad de upplevt eller någonting annat. Känns som om det är lite för många liknande situationer och det kommer kunna skapa så mycket problem i framtiden..  tycker synd om dem som råkar ut för vaktvåld.. eller vad man ska kalla det.. Till stor del är man helt maktlös..

färdigtentad!

Gud så skönt! Det är över.. 5 timmars intensivt tolkande och skrivande gick förhoppningsvis vägen, hur som helst så kan jag inte påverka någonting nu.. det i sig är underbart. Det känns bra just nu, vet att jag missade på en fråga men det andra borde jag iallafall skrapa ihop tillräckligt med poäng på för att få godkänt. Det var lite lätt förvirrat i skrivsalen, inte tentor till alla, sjukt många rökpauser etc.. Dessutom så är det tydligen så att man inte behöver vara varken läs eller skrivkunnig för att få jobba som tentavakt. Det var nått nytt. Har hunnit med en liten shoppingtur oxå, skulle köpa skor men det blev visst två tröjor istället.. kunde inte riktigt låta bli.. =)
Över lag är det en riktigt bra fredag idag, fint väder, shyssta planer för helgen, mer lön påväg in på kontot och bara massa bra grejer..  Underbart! =D

om 24 timmar..

då kan jag slappna av och inte göra så mycket mer åt las och mbl. Ska bli sjukt skönt! Jag kan snart rabbla saker rakt upp och ner, men huvudet börjar bli lite fullt.
Grått och trist ute idag, men det är inte så kallt iallafall.. Vaknade av ett sms, och sen lyckades jag på något sätt somna om igen i soffan. Det är så ofantligt skönt! Skulle kunna sova i soffan jämt!
Har ätit på tok för mycket bilar, känner mig lätt illamående..
Sitter och har Tyra Banks' show på samtidigt som jag skriver in mina olika begrepp och de försöker få folk att förstå vilken "ras" de faktiskt tillhör (en svart tjej som vill vara vit och liknande.) Sånt tror jag inte skulle kunna hända i Sverige (möjligtvis med Charlotta Falkenberg då..) men det som är mest komiskt av allt är ju att även om de försöker sminka dem vita så lyser det igenom. Hur djupt sitter inte viljan att försöka vara någon annan när man intalar sig själv att man är så vit som möjligt? (lite snurrigt  kanske..)

Apropå tv, eftersom jag vet att jag är bevakad, singelcoacherna igår, det blev en stor skillnad på killen, faktiskt! Jag var grymt skeptisk i början, men bara att byta glajjorna gjorde jättemycket.. Fast, sen tror jag att människan över lag när han/hon är nervös pratar om "sitt" lite för mycket.. det är tryggt och enkelt, å man tänker nog inte på om det är intressant eller inte för den andra.. Men å andra sidan, jag är nog knappast nån expert på området.. jag har inte dejtat på 4 år (eller, gör man det ändå när man bor tillsammans?)