runt,runt..

mitt lokalsinne är riktigt kasst ibland. Istället för att läsa kartan som den ska vara, så gör jag egna tolkningar (måste det när rondeller och sånt inte finns med) och hamnar självklart då fel. Men, på något sätt, vet inte riktigt hur, så kom jag i tid och framförallt, jag kom rätt!
Ordentligt grillad idag, men här kändes det som om allt var på riktigt, det var konkreta frågor, situationer och förmodligen lite utmaningar. Jag är lite för grön egentligen för just det här jobbet. Jag kommer få slåss med näbbar och klor om jag får det. Men, det är en möjlighet, en sjukt möjlighet att växa, utmanas och komma vidare.

Förutom intervjun, som faktiskt gick ganska bra så satt jag på Mama Mia i en halvtimme innan jag insåg att det var fel dag. Begav mig till mormor sen, lite sällskap mår de aldrig dåligt av. Hem, handla och nu när jag egentligen borde skriva lite så tror jag att jag ska ägna mig åt att läsa.. Känns betydligt mer lockande!

Dammsugarförsäljare..

Vi har haft en två timmars presentation av en superdammsugare. I slutet så undrade killen som var här om vi skulle slå till.. Jomenvisstserru! Bara 40 000 kr! Eh.. nej tack! Det är en lyxresa till thailand för oss, i en månad eller så.

Nu slocknar jag i soffan. Ansträngande dag idag.. Lika i morrn ungefär..

hemma dag 2

Var helt övertygad om att min mage skulle vara konstig en dag, eller en och en halv.. men inte två. Å andra sidan så hade det kanske inte spelat någon roll, för min chef är tydligen oxå hemma.. hon måste vara riktigt dålig..

Å fasten jag har ont i magen och inte riktigt funkar så tänker jag gå på en intervju och innan dess fixa böckerna som jag beställt, mest för att jag inte får tag i dem annars. Det är inte helt enkelt..