Snart juli..

Tiden rinner iväg när man har roligt. Eller jobbar mycket.. Å andra sidan, lite fort kanske det går ibland.
Det är mycket på jobbet, alla ska hinna lämna över innan semestern, och eftersom jag är kvar så får jag ta över. Det innebär både ansvar och massa,massa jobb.. Så mycket för den lugna sommaren med jobb från bryggan på landet. Fast det är okej. Förra sommaren hade jag sommarlov länge, jobbade inte så mycket utan skrev uppsats på regniga dagar och slappade när det var sol. Så det är inte ett dugg synd om mig. Ska bara deala med övertiden.. =)

Men, förutom att jag jobbar ganska mycket (dock på världens bästa jobb..) och att jag har tre superkollegor som slutar nu efter semestern så måste jag säga att det mesta är jävligt shysst just nu. Jag har tre par nya skor (om jag gömmer kvittona kommer jag inte sörja vad jag förlorat i pengar..) en ny lägenhet att flytta till inom ett par månader, massa bra människor i min omgivning, sommar, sol och redan nu en grym solbränna! I like!
Det enda jag nu är på jakt efter är den där rosa klänningen från part two som jag verkligen, verkligen skulle vilja ha på lördag.. Så det så!

massa miljoner!

Jag har gjort mitt livs största köp, hitintills.. Så i början av september går flyttlasset, vi blir sambos på riktigt (papper, avtal etc) och jag får betydligt närmare till jobbet.
Jag har dealat, pusslat, sökt information, letat, tittat.. helt jävla galet. Men nu är det klart! Ah!

Jag blir så trött!

Sena tåg, innebär irriterade känslor och missad träning. Så går det när man har ett för tajt tidsschema, men jag hinner verkligen inte ha några marginaler just nu! Jag jobbar som en tok, har massor att göra, och undrar lite hur fan det ska gå till att ha ledigt över midsommar.. Det löser sig, jag vet.. men jag kan ju inte direkt säga att det känns bra att spendera hela onsdagen på utbildning/samkväm just nu. Även om det säkert är väldigt bra.

Gräsänka i en vecka nu, tänkt den som hade fått varit i grekland.. Men å andra sidan, men mitt schema så är det nog bra..  Imorgon är det budgivning som gäller.. Det går fort, jag vet inte riktigt vad som händer.. men i princip så skulle jag kunna ha köpt en lägenhet innan midsommar.. Aaaah! (lätt skrämmande känsla!) Jag vet vilken jag idag vill ha.. men det finns en nummer två också.. We'll see..
Skrållan får bli innekatt..