Bortvald

I och med att jag hade en projektanställning innan jag gick på mammaledighet så försvann jag ju lite från kartan också. Nu har dessutom min efterträdare börjat och jag är inte längre varesig med på hemsidan eller facebook. Allt jag byggt upp, allt det jag fixat är nu någon annan som sköter.
Att inte vara behövd, det känns konstigt. Och ändå är jag jättebehövd av Maximilian.. Märkligt.

Hej kompisar!Nytt år, ny start, nya vanor.. Med rätt utrustning tror jag att det blir lite lättare i allafall. Kanske lurar jag mig själv, men de var i allafall jävligt snygga (och sköna så klart..)

babymassage

Vi provade en ny grej idag, massage! Olja, naken bebis och tända ljus i regi av kyrkans öppna förskola. Väldigt trevligt. Otåliga killen orkade med halva passet innan han ledsnade. Bra jobbat ändå kan jag känna, han fick ju ändå inte vara med på ben nummer två.
Brevid oss på mattan låg en liten, liten bebis som föddes i slutet av december. Han var kanske inte riktigt redo för det hela.. så det kan ha smittat av sig lite.
Men, det vi hann med innan gråten var väldigt mysigt!

Sen träffade vi mammagruppen, åt lunch och pratade om våra barn, kräks och magsjukor. Alltså sånt som är fullständigt ointressant för alla som inte har bebisar.
Misstänker dock att lilleman blir lite stressad av alla aktiviteter som jag släpar runt honom på, han är dålig på att amma dagtid. Så nästa vecka kanske vi ska ta det lite lugnare, även om jag blir lätt uttråkad..