Muller!

Det mullrar här och åskan drar närmare. Jag gillar både blixt och dunder (förmodligen för att det kändes tryggt under somrarna när jag var liten, min mormor visade aldrig minsta oro..) så just nu ligger jag med en sovande bebis på min arm och lyssnar på avlägset muller. I korsdrag dessutom, så vi båda får lite svalka. För värmen verkar ju inte riktigt släppa taget, även om det just idag är jämngrått. Det kan ju inte alltid se ut så här..:

Men utöver det så sover vi lite knackigt just nu, kanske pga värmen och så inser jag att sommaren snart är över.. 2 veckor "semester" kvar.. 

Den stora tröttheten..

Efter en intensiv vecka har vi landat på landet igen. Trötta. Bruna. Och med lite mer salt i kroppen. Skönt att vara borta, jag gillar västkusten, skönt att vara hemma igen. 3 familjer med olika viljor, vanor och sätt att tänka kan lätt bli lite uttröttande. 
R har en vecka kvar på sin semester, sen är det dags att ge sig in i hjulet igen.. Eller så tar vi det lite lugnt i värmen ett tag till.. 

Politiska diskussioner

Det blir många såna den här veckan. Kanske pga rödvinet. Gemensamt för alla är väl att ingen lyssnar på någon annan. Jag surnade dock till ikväll (främst för att min man var lite dum) och har gått å lagt mig. Misstänker att jag kommer att må betydligt bättre i morgon när jag vaknar än de andra som sitter kvar å dricker rödvin. 
Det ska bli väldigt skönt med kvällar framför tv:n istället för stora middagar med 6 ungar som ränner runt. Jisses!