Snart juli..

Tiden rinner iväg när man har roligt. Eller jobbar mycket.. Å andra sidan, lite fort kanske det går ibland.
Det är mycket på jobbet, alla ska hinna lämna över innan semestern, och eftersom jag är kvar så får jag ta över. Det innebär både ansvar och massa,massa jobb.. Så mycket för den lugna sommaren med jobb från bryggan på landet. Fast det är okej. Förra sommaren hade jag sommarlov länge, jobbade inte så mycket utan skrev uppsats på regniga dagar och slappade när det var sol. Så det är inte ett dugg synd om mig. Ska bara deala med övertiden.. =)

Men, förutom att jag jobbar ganska mycket (dock på världens bästa jobb..) och att jag har tre superkollegor som slutar nu efter semestern så måste jag säga att det mesta är jävligt shysst just nu. Jag har tre par nya skor (om jag gömmer kvittona kommer jag inte sörja vad jag förlorat i pengar..) en ny lägenhet att flytta till inom ett par månader, massa bra människor i min omgivning, sommar, sol och redan nu en grym solbränna! I like!
Det enda jag nu är på jakt efter är den där rosa klänningen från part two som jag verkligen, verkligen skulle vilja ha på lördag.. Så det så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: