Nyopererad och ganska flummig..

Jahaja, jag känner mig rätt knasig idag, eller flummig rent utav.. Jag vet inte om det är smärtan, eller om det bara är nått sinnestillstånd. Har trots allt varit ganska produktiv idag, även om jag verkligen borde ha blivit klar med tentan och inte ens är halvfärdig. Har pratat snällt med Universal (fått kundtjänsten att tycka illa om de ansvariga..) fått en månads rabatt på Vodafone, fixat en svart mobil istället för en silverfärgad (den svarta är inte operatörslåst..) och haft ett långt samtal med konsumentvägledaren. Det tycker jag är helt okej, eftersom jag mest har velat ligga i soffan och sova hela dan.

Imorrn klockan 13 ska tentahelvetet in, jag är inte säker på om jag kommer bli klar. Visst, kan väl lämna in en halvfärdig, men det känns så surt att ha en rest sen.. inte alls kul. Borde kunna bita ihop och göra klart det istället. Men borde är ett värdelöst ord.. Jaja, det ger sig. På nått sätt ska jag väl överleva den här kursen oxå, förutom förnedringen imorrn då när jag måste stå för mitt usla pm. *ryser* Klarar man en tenta om man skriver 2½ sida istället för 6-8 som rekomenderas?
Jag behöver en ledig helg. Helt klart. Om inte vattnet hade varit avstängt på landet hade jag åkt dit.. Helt klart!


Jag har skivor jag vill köpa, kanske ska göra sånt i morrn när skolan är slut.. Jag har nog inte köpt en skiva på säkert ett år, varför handla när man kan ladda? Och ja, jag vet, det är en moralisk fråga. Men jag tror faktiskt att det är bättre att polisen lägger ner resurser på att jaga rattfyllon än mig som tankar hem några skivor i månaden..
Dagens önskelista;

Robbie Williams, Intensivce care (så klart..)

Emelie de Poret (inte hört så mycket, men jag tror det är bra..)