inte lika kul längre

Det är en hel del grejer som inte alls är lika kul längre som de bukade vara.. som typ:
-Gå på lägenhetsvisningar (det är andra gången som jag blir snuvad vid näsan på en potientiell bostad, innan jag ens hinner binka..)
- Blogga. Jag vet inte varför, men det börjar kännas som lite mer ett måste än något som jag gör för att jag vill det. Kan kanske bero på tidsbristen.. Dessutom så vet jag inte hur öppen jag kan vara.. vissa saker vill man inte dela med sig av alls, och det hade kanske varit mycket skönare med en anonym blogg. De enda som är anonyma i det här läget är ju de som läser..

Det får helt enkelt bli en bloggpaus tills det här känns skoj igen.
Och efter den här helgen blir det nog en paus i visningar också... Inte helt frivilligt, men ändå!


Nu åker jag iallafall på konferens..

Okej..

i ett desperat försök att bli av med det onda i kroppen så tänkte jag träna bort det.. vilket innebar ett pass fter jobbet. Jättebra. Nu lär jag ha ont i magen i morgon också.. Å andra sidan, det kanske tar ut varandra? Känner mig grymt ambitiös iallafall, men jag ska vara ärlig och säga som det är, det var solen efteråt som lockade.

Nu tänker jag krypa upp i soffan, titta på greys och fundera över vad jag måste packa ner inför konferensen i morgon och göra en liten "to do-lista" över morgonen.. Gud så skönt att börja dage med jobb från soffan..

smärta

ont i benen idag med. Otrolig träningsvärk egentligen.. Men tänkte försöka träna bort den i eftermiddag, kan ju gå att fixa, men man vet ju aldrig..
Är lite av idag, helt enkelt.. funderar allvarligt på att ta min lunch vid skrivbordet idag för att komma här ifrån tidigare. Det vore riktigt, riktigt skönt..