Galet

Den här sommaren har uppenbarligen bara flygit förbi. Fråga mig inte hur, men jag har inte hunnit med något alls. Sena kvällar på uteserveringar? En tripp långt bort för sol och bad? Lugn och ro, om så ens bara för en liten stund? Neeh.
Jag ser det hela som en läroperiod, helt klart, med högt tempo och ett jävla massa roddande. Just nu skulle jag mest behöva ett par dagar, någonstans i solen, i lugn och ro.

Men, förutom ett hektiskt schema, saknad av sol och ett liv som levs i kartonger.. så är det mesta ganska bra ändå.

Uppenbarligen la jag min semester väldigt taktiskt i år!

Aaaah!!

det är semestertime nu.. men jag kan ju knappast säga att det är lugnt och stilla för det. Jobbar som en liten gnu, uppdrag bara väller in och det verkar sjukt svårt att fatta beslut just nu! För alla.. Jag blir lite frustrerad.
Dessutom har jag en kollega, eller vad man ska kalla honom, som ger mig otroligt mycket merarbete. Han ska ändra om grejer, jag ska göra lite dubbelarbete, och inget är riktigt så enkelt som det borde vara längre. *suck*

Hur som helst, det är helg om ett par timmar.. precis vad jag behöver. Just nu är det galet runt omkring mig och jag behöver verkligen två dagars paus..

Herrejävlar!

Saker går så sjukt jävla fort ibland! Inköp och försäljning av två lägenheter på mindre än två veckor! Varken budgivningar eller visningar som på "riktigt". Skönt! Så nu handlar det bara om den här lilla grejen att packa då. Men det har vi två månader på oss att göra. Lugnt och skönt med andra ord!

Bröllop igår, jag visste inte riktigt vad som skulle ske, men hade verkligen jättetrevligt! Ganska sent, men inte så farligt.. Däremot en hel del vin, vilket idag har satt sina spår..